600

Rene Hjem

15

 Profesjonelle

Ansatte

950

Fornøyde Kunder

10

År i Bransjen

om oss

Din glede er vår ambisjon

Med 10 års erfaring innen renholdsbransjen, har verdien av kunnskapen i bedriften vokst. I dag tilbyr vi derfor med stolthet en bred renholdstjeneste, og sørger for tilfredsstillende renholdsytelse.

 

Hoban renhold er et sertifisert renholdsleverandør av Landsforening for Friskere og Tryggere Barnehager. De kunnskaper vi har tilegnet oss, kan likevel også tas i bruk i alle lokaler, bedrifter og privathjem.

 

Vi setter riktig renholdsmetode for å forebygge smittsomme sykdommer høyst i prioriteringslisten. På den måten kan vi bidra til økt effektivitet i utførelsen av virksomhetenes hovedoppgaver, og redusere sykdomstilfeller.

Vi kan i tillegg sikre at både store og små kan komme til et trygt og friskt miljø i de områder de befinner seg i mesteparten av tiden. Nettopp på arbeids-, barnehage- og skoleplassen, og ikke minst i hjemmene deres.

Pålitelig virksomhet
Vi bryr oss
Din glede er vår ambisjon

HOBAN RENHOLD

Hoban Renhold AS er en godkjent renholdsbedrift som leverer renhold av høyeste kvalitet til private og bedrifter i Bergen og omegn. Vi har lang erfaring

og legger vår stolthet i arbeidet vi leverer. Med Hoban Renhold vet du at du får en fast renholder som er både blid og nøye.

Adresse

Fredlundbakken 34,

5073 Bergen

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 16.00
​​Lørdag: 09.00 - 12.00
​Søndag: stengt